Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kék Duna Kupa GÖD

2008.02.05

 

Csapatunk a meghívásos Kék Duna Kupán vett részt Gödön, február első hétvégéjén. A torna rendkívül színvonalasra sikeredett, hála a szervezőknek!

36 csapat vett részt. A sorsolás szeszélye folytán a Pólus Palace (Göd); a Fétis (Gödöllő); és a Galatasary (Vác) csapataival kerültünk össze... A harmadik helyet minimum elvártuk, de meglepetéssel tovább is juthattunk volna!

Az első meccsen a PÓLUS PALACE ellen meggyőző játkot bemutatva Bartal Balázs kettő és Vitányi László egy góljával 3:1-re nyertünk.

A második meccsen a torna egyik esélyese a gödöllői FÉTIS ellen küzdhettünk, ahol sajnos 5:0-s vereséget szenvedtünk. Két gólos hátrányunknál voltak lehetőségeink, melyeket elpuskáztunk. A mérkőzés képe alapján a jobb játékerőt képviselő csapat ilyen arányban is megérdemelten nyert! Látszott, hogy több futsal játékos is szerepelt az ellenfélnél!

Az utolsó meccsünk, igazi ki-ki meccs volt a GALATASARAY csapata ellen. A győztes továbbjutott! Kicsit rontotta az esélyeinket, hogy az ellenfél csupa NB 1-es és NB 2-es játékossal állt fel. A mérkőzés végig kigyenlített volt, a jobb helyzetkihasználásnak köszönhetően az ellenfél 4:2-re nyert, góljainkat Bartal Balázs szerezte!

Játékban a csapat nem teljesített rosszul, de sajnos ez most nem ért továbbjutást! Majd legközelebb! HAJRÁ GYÉMÁNTOK!

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.