Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Győzelem!

2008.05.01

 

 

Csapatunk a héten a papíron velünk egy súlycsoportot képviselő Blue Light csapatával találkozott! Azonban hamar kiderült, hogy a két csapat eddigi eredményei nem a valós képet tükrözik!

Gárdánk végig irányított, sokszor szellemes megoldásokkal, gólokkal szórakoztatta a nagyérdeműt! Végre láthattunk valamit az igazi Gyémántokból!

Nem mehetünk el azonban szó nélkül az ellenfél hozzáállása mellett! Egyes játékosaik a mérkőzést végig dirigálták, összevesztek egymással, a bíróval és ami a legszörnyűbb velünk is! A két "hangadó" folyamatosan anyázott a mérkőzésen! Sajnos nem hallgathatjuk el, hogy az ellenfél több játékosa alkoholos befolyásoltság alatt érkezett a meccsre! Az ilyen cselekedetet teljesen visszataszítónak és türhetetlennek tartjuk! Véleményünk szerint a versenybizottságnak lépnie kell az ügyben, mert néhány ember tönkreteszi sok játékos és azok családjainak estétit! Ez nem mehet így tovább!

Dicséret illeti a csapatot, hogy nem vette fel a kesztyűt ezen a téren az ellenféllel, pedig amikor Bartal Balázst a labda a férfi ember legérzékenyebb pontján találta el, akkor az ellenfél egyik játékosa majdnem ölre ment vele, hogy a pálya szélén síránkozzon, mert ő focizni akar! ÉRTHETETLEN! Meg kell dícsérni a csapatot, azért is, mert amikor az ellenfél egy heves szócsatát követően 4 mezőnyjátékosra olvadt, akkor korrekt módon, mi is 4 mezőnyjátékossal játszottunk! Azonban mielőtt valaki azt hinné, hogy a játékvezető állított ki valakit, el kell keserítenünk, mert az ellenfél játékosai vesztek össze egymással és emiatt néhányan elhagyták a pályát közülük...

Részletek a "Bajnokság" menűpont "Lejátszott tavaszi meccseink" almenűben találhatóak!

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.